Island-pvp

 

Minecraft pictures island pvp skyblock server075     Minecraft online live maps island pvp skyblock server075     Minecraft rules for Admins and Moderators island pvp skyblock server075     Minecraft the hiring page for Admins and Moderators island pvp skyblock server075Island PVP

Island PvP op play.skyblock.nl

Is heel anders dan andere PvP servers.
Island PvP is een mix tussen Skyblock en Survival op een eiland, als je op Island pvp begint zie je de uitstraling van een eiland zoals op Skyblock maar het is omgeven door veel water en andere eilanden van vrienden maar ook van vijanden, dit maakt het meer dan een survival op een eilandje op deze server.

Wanneer je voor het eerst onze server bezoekt, kom je in het spawn gebied. Hier kun je naar de verschillende secties van de server en je kies hier wat je wilt doen. Er zijn een paar nether poorten waar je in kan om de verschillende delen van server te bezoeken. Deze porten brengen jouw naar plaatsen als; Island PvP, Kill de ender dragon, survival, Amplifield map, Battle Night een team pvp game maar er is nog veel meer te doen.

Er zijn ook winkels b.v. bij spawn waar je dingen kunt kopen/verkopen om je eiland mooier te maken of om je verder te helpen overleven. We hebben een paar plugins toegevoegd om je te helpen geld te verdienen door bv dingen te kopen van spelers ein hun eigen winkels.

De V.I.P winkels (een portal op spawn) waarvoor je zal moeten doneren tot een vip rank daar kan je meer dingen verkopen/kopen voor een betere prijs dit maar doneren zeer antrekelijk voor als je veel geld wil verdienen in de game.

Bij skyblock.nl, hebben wij een goed team van Admins en Moderators die goed in staat zijn om jouw te helpen als je hulp nodig hebt of als je vragen hebt zijn wij zijn altijd paraat.


Plugins op Island PVP
Orebfuscator
NoCheatPlus
WorldEdit
FrameProtect
Vault
Multiverse-Core
PermissionsEx
WorldGuard
AutoRepair
HeadDrops
PingList
dynmap
AutoMessage
Restart
AntiAd
ChestShop
Modifyworld
Votifier
Essentials
Fe
ChatManager
EssentialsSpawn
Multiverse-Portals
IslandWorld
Z-ArenaSkyblock - Website`s from server075 - support - privacy policy - players