Island-pvp

 

Minecraft pictures island pvp skyblock server075     Minecraft online live maps island pvp skyblock server075     Minecraft rules for Admins and Moderators island pvp skyblock server075     Minecraft the hiring page for Admins and Moderators island pvp skyblock server075Sky Block

Sky Block at play.skyblock.nl

is een zeer ontspannen en tegelijkertijd zeer aangenaam.
We hebben de server gemaakt als een niet PvP server die beschikbaar is voor iedereen om op te spelen.

Aangezien er geen PvP is betekent dit dat mensen jou eiland niet mogen slopen (of stelen) en dit is een groot deel van deze server het is de enige niet PvP server die we bezitten. Soms is het gewoon leuk om uit PvP te stappen en een tijdje gewoon relaxen met je vrienden en geniet van onze Skyblock server.

Zodra je op onze server komt zal je onze zeer goed gebouwde spawn zien waar we veel tijd in hebben gestoken, en er zijn al veel complimenten door de huidige spelers voor deze spawn. Het is een heel slim gebouwde spawn en ziet eruit als een groot ruimteschip.

We hebben onze winkel systeem een beetje als het eiland PvP server gemaakt. Dit betekent dat de spelers winkels kunnen maken en dat je dingen kunt kopen van hun, zelf kun je ook winkels maken en dingen verkopen aan andere spelers om geld te verdienen.

We hebben ook nog een nether en ender winkel op deze server die je kunt gebruiken als je doneert tot VIP op de server. Deze server is voornamelijk gericht op de landbouw en dat is de beste manier om geld te verdienen op deze server en de beste manier om aan diamanten te komen is door te stemmen op onze server elke 24 uur.

We hebben een zeer speciaal deel toegevoegd voor alle donateurs die kunnen dan vliegen met het comando /fly. Dit is alleen in de donatie kit dus om het te krijgen zal je moeten doneren.

Minecraft SkyBlock - Hoe start jeCartoonjessie`s Loterij 21/10/2013

Plugins op Sky Block
AutoMessage
Restart
WorldEdit
NoCheatPlus
AntiAd
FrameProtect
Vault
PermissionsEx
Multiverse-Core
Modifyworld
Votifier
WorldGuard
dynmap
Essentials
Fe
ChatManager
EssentialsSpawn
Multiverse-Portals
ChestShop
IslandWorld
BattleNightSkyblock - Website`s from server075 - support - privacy policy - players