Island-pvp - Skyblock

 

Minecraft pictures island pvp skyblock server075     Minecraft online live maps island pvp skyblock server075     Minecraft rules for Admins and Moderators island pvp skyblock server075     Minecraft the hiring page for Admins and Moderators island pvp skyblock server075

   
Island PvP - Skyblock on water

Minecraft server ip: Play.server075.com

Skyblock known here as, Island PvP is played on water and pvp is on
so visit your neighbors become friends or start a fight its up to you!
Visit your friend use /is help for a list of commands.
Skyblock

Site where you can see server075
server075 on steam

server075 - skyblock on steam

2D - Minecraft Schiet spel

2D MineCraft Shooter

Openen in nieuw frame: Click here!

Minecraft Games gamaakt door server075 op www.server075.com
2D - Minecraft schiet spel is een online game en kan gebruikt worden op pc, tablet en mobiele telefoon, touchscreen enabled !!

Minecraft schiet spel

Gemaat door: server075

updated: Sky Block video

Een hele mooie video over steve en zijn avontuur op de Minecraft skyblock server
Minecraft een nieuwe ervaring voor steve.


Minecraft Servers

Information

5 out of 5 stars

Island PVP

Reviewer: 31337 - April 28, 2015

Skyblock - Island PVP: One of the best online minecraft servers out there!

  • Visit date: April 2015
  • Games played: 2D - MineCraft Shooter
  • Website: Skyblock

Minecraft Island PVP

Minecraft Island PvP op play.server075.com

Minecraft island pvp is niet heel anders dan andere PvP servers.
Island PvP is een mix tussen Skyblock en Survival op een eiland, als je op Island pvp begint zie je de uitstraling van een eiland zoals op Skyblock maar het is omgeven door veel water en andere eilanden van vrienden maar ook van vijanden, dit maakt het meer dan een Minecraft survival op een eilandje op deze server.

Wanneer je voor het eerst onze server bezoekt, kom je in het spawn gebied. Hier kun je naar de verschillende secties van de server en je kies hier wat je wilt doen. Er zijn een paar nether poorten waar je in kan om de verschillende delen van de Minecraft server te bezoeken. Deze porten brengen jouw naar plaatsen als; Island PvP, Kill de ender dragon, survival Pit en Team PvP game maar er is nog veel meer te doen.

Er zijn ook winkels b.v. bij spawn waar je dingen kunt kopen/verkopen om je eiland mooier te maken of om je verder te helpen overleven. We hebben een paar plugins toegevoegd om je te helpen geld te verdienen door bv dingen te kopen van spelers ein hun eigen winkels.

De V.I.P winkels (een portal op spawn) waarvoor je zal moeten doneren tot een vip rank daar kan je meer dingen verkopen/kopen voor een betere prijs dit maar doneren zeer antrekelijk voor als je veel geld wil verdienen in de game.

Bij www.server075.com, hebben wij een goed team van Admins en Moderators die goed in staat zijn om jouw te helpen als je hulp nodig hebt of als je vragen hebt zijn wij zijn altijd paraat.


Plugins op Island PVP
breedinglimit
Buycraft
ChestShop
Essentials
EssentialsChat
EssentialsSpawn
FrameProtect
IslandWorld
Modifyworld
Multiverse Core
Multiverse Portals
NoCheatPlus
PermissionsEx
PlayerHeads
Vault
VoteLink
votifier
worldedit
worldguard
LootCrateVotifierListener
CombatTagPlus

Sky Block

Minecraft Sky Block at play.server075.com

Minecraft Skyblock Is een zeer ontspannen en tegelijkertijd een zeer aangenaame server.
We hebben de Minecraft server gemaakt met als doel jou de lijding te geven over een bepaald gedied waar andere niet zomaar kunnen komen zonder jou toesteming.

Aangezien er geen PvP is betekent dit ook dat mensen jou eiland niet mogen slopen (of mogen stelen) en dit is een groot deel van deze server. Soms is het gewoon leuk om uit PvP te stappen en een tijdje gewoon relaxen met je vrienden en geniet van deze Minecraft Skyblock server.

Zodra je op onze Minecraft server komt zal je onze zeer goed gebouwde spawn zien waar we veel tijd in hebben gestoken, en er zijn al veel complimenten door de huidige spelers voor deze spawn. Het is een heel slim gebouwde spawn en ziet eruit als een extreem groot skyblock eiland.

We hebben de portals verspreid staan dus kijk goed rond, bv om bij de Shop te komen moet je in de put springen (op spawn). Dit betekent dat de spelers winkels kunnen gebruiken om geld te verdienen en speciale wapens en tools te kopen. Ook met Mcmmo kan je goed je Minecraft skillz upgraden.

We hebben ook meerdere Minecraft PVP games op deze SKYBLOCK Minecraft server zoals, Battle Night, Sky Wars en plain PVP waar je dus ook je spullen kwijt kan raken. Deze server is voornamelijk gericht op bouwen van je eiland/skyblock en de beste manier om aan diamanten te komen is door te stemmen op onze servers elke 24 uur.

We hebben een zeer speciaal deel toegevoegd voor alle donateurs die kunnen dan vliegen met het comando /fly. Dit is alleen in de donatie kit dus om het te krijgen zal je moeten doneren.

Minecraft SkyBlock - Hoe start jeCartoonjessie`s Loterij 21/10/2013

Plugins op Sky Block
AutoMessage
Restart
WorldEdit
NoCheatPlus
AntiAd
FrameProtect
Vault
PermissionsEx
Multiverse-Core
Modifyworld
Votifier
WorldGuard
dynmap
Essentials
Fe
ChatManager
EssentialsSpawn
Multiverse-Portals
ChestShop
IslandWorld
BattleNight

Factions - Offline!

Factions

Minecraft Factions Is een onderdeel van onze Island PvP server.
Dit maakt je in staat om een team te maken en vervolgens een land te beheren in de Minecraft wildernis en het opzetten van een basis. Jij en je team kunnen dan vechten tegen andere teams die ook kunnen worden gevonden in de wildernis/survival mappen.

Je team kan dan de andere teams hun land veroveren door tegen ze te vechten. Na het overnemen van spelers hun land dan heb je de mogelijkheid om blokken binnen dat land neer te zetten en het tot jou eigendom te claimen.

Dit betekent ook dat je in die kisten kan die hun neer gezet hebben.
De Factions server is gemaakt voor teamwerk en om samen te werken, je kan altijd iemand vragen of je kunt deelnemen aan hun team of je kunt mensen vragen of jullie samen een team gaan beginnen.

De Factions server is intenser PvP omdat de mensen meer PvP op deze server spelen tegen de andere teams en het vertrouwen van de andere teams proberen te winnen. Indien je meer informatie wil over hoe u de commando's werken voor deze server, kun je alteid met onze moderators praten of kijk naar de commando's op de borden op de Factions server spawn.


Plugins op Factions
Orebfuscator 1.9.5
WorldEdit 5.5.7
NoCheatPlus 3.9.4-DEV-b552
FrameProtect 1.9
Vault 1.2.25-b320
Multiverse-Core 2.4-b527
PermissionsEx 1.19.5
WorldGuard 5.7.3
PingList 1.0.1
dynmap 1.7.1-714
Dynmap-WorldGuard 0.40
AutoMessage 2.2.1
Restart 1.0
AntiAd 2.1.1
ChestShop 3.5
Modifyworld 1.19.4
Votifier 1.9
mcMMO 1.4.06-beta5-b2062
AntiEnderDragonPortal 1.1
Essentials 2.10.1
Fe 0.6
ChatManager 1.19.1
EssentialsSpawn 2.10.1
Multiverse-Portals 2.4-b548
Factions 1.8.2
Dynmap-Factions 0.50
FactionsPlus 0.5.2

Skyblock - Website`s from server075 - support - privacy policy - players